Nem shopping

Alt, hvad du behøver at vide. Vi vil gerne gøre din shopping så nem som mulig. Derfor har vi nedenfor samlet alle praktiske oplysninger om onlineshopping på Edith-Ella.dk.

Sådan gør du
Læg varerne i kurven, og gå til kassen, når du er færdig med at bestille. Angiv din faktureringsadresse. Du har mulighed for at vælge en anden leveringsadresse. Det eneste, du skal gøre, er at markere “Anden leveringsadresse”, når du angiver dine faktureringsoplysninger.

Hvordan betaler jeg?
Du kan betale med de mest almindelige kreditkort, inklusive Dankort og eDankort. Vælg betalingsmåde i kassen. Eftersom vi benytter sikker betaling via 3D Secure på Edith-Ella.dk, er vores onlineshop et sikkert sted at handle. Beløbet bliver ikke hævet på dit kreditkort, før dine varer er afsendt. Du modtager en ordrebekræftelse via e-mail få minutter efter, at du har afgivet din bestilling.

Returnering af varer
Edith & Ella yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Dette gælder også udsalgsvarer.

Hvad er forsendelsesomkostningerne?
DANMARK: Alle indenlandske ordrer kan sendes med GLS til pakkeboks for 49 DKK. Vi betaler dog fragten hvis dit køb overstiger 1200 DKK. Vælger du at få leveret din ordre med Post Danmark vil blive pålagt et fragtgebyr 95 kr. Så snart vi har afsendt dine varer, modtager du en forsendelsesbekræftelse pr. e-mail. Her finder du et link til tracking-nummeret på din ordre. Vi afsender din bestilling inden for 1-3 hverdage. Vi anvender GLS til leveringer i Danmark. GLS leverer din pakke til et afhentningssted (Pakkeshop) i nærheden af din bopæl, eller hvis der er angivet en Pakkeshop efter dit ønske. GLS har mere end 500 Pakkeshops i butikker over hele landet – for eksempel i kiosker, supermarkeder, tankstationer og udvalgte Coop butikker. Find din nærmeste GLS Pakkeshop her. Vi tilbyder også levering med Post Danmark.

UDEN FOR DANMARK: Ved forsendelser udenfor Danmark beregnes fragten udfra det land du ønsker levering til. Levering i EU bliver pålagt et forsendelsesgebyr på 10 € og leveringer udenfor EU vil blive pålagt et forsendelsesgebyr på 30 €.

Told & Moms
Alle produkter på Edith-Ella.dk er inklusive dansk moms (25 %). Hvis din leveringsadresse er uden for EU (og inden for Europa), trækker vi momsen fra, når du kommer til det sidste trin i din ordre, kassen. Efter du har udfyldt leveringsland, vil momsen automatisk blive trukket fra, hvis dit land ligger uden for EU.

Bestiller du fra et EU-land, betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra Edith-Ella.dk, kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU for derfor at spare lokale skatter og afgifter. Bestiller du derimod fra et land uden for EU, kan der blive påført lokale skatter og told, som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet, vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

Hvis du har spørgsmål, kan du enten gå ind på FAQ, sende en mail til vores kundeservice på customerservice@edith-ella.dk eller ringe til os på tlf. +45 33 21 42 32.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere