Returpolitik

Du har altid 14 dages fuld ombytnings- og returret, hos Edith & Ella, fra den dag du modtager din ordre. Dette gælder også udsalgsvarer købt på webshoppen.
Julegaver købt i december kan returneres frem til 5. januar.

Bytteservice

Hvis du ønsker en anden størrelse eller farve bytter vi nemt og hurtigt.

Varen sendes retur i samme stand som ved modtagelsen, i original emballage og med alle originale mærker. Pak varerne og vedlæg faktura samt udfyldt bytteseddel, der fulgte med din pakke, og send pakken til:

Edith & Ella ■ Amagertorv 1, 1. sal ■ 1160 København K. ■ Att.: OMBYTNING

For at sikre dig, at vi har den ønskede størrelse og farve hjemme, anbefaler vi dig, at ringe eller sende en mail til kundeservice og få lagt det ønskede til side.

• Varerne skal sendes til ombytning inden 14 dage.
• Varerne må ikke være slidte, beskadigede, beskidte, vasket, ændrede eller brugte.
• Alle originale prismærker og tags skal sidde på de returnerede varer.
• Sko skal sendes retur i den originale æske og i den oprindelige stand. Der må ikke sættes etiketter m.m. uden på skoæsken.

Vi anbefaler, at varen returneres via GLS eller Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Returservice

Skulle du ønske at returnere en vare købt på vores webshop, bedes du gå ind på denne adresse:
www.EDITH-ELLA.dk/RETURN

Her skal du indtaste dine oplysninger, hvorefter kundeservice vil fremsende returneringsinstruks samt et RMA-nummer, som skal anføres synligt uden på returpakken.

Varer returneret uden synligt RMA-nummer vil blive afvist.


Tilbagebetaling og behandlingstid

Dine returvarer vil blive behandlet inden for 4-5 hverdage, efter at vores lager har modtaget dine varer. Du vil modtage en e-mail, når tilbagebetalingen har fundet sted. Det kan dog tage nogle dage, før pengene går ind på din konto. Der kan gå op til 3 arbejdsdage, fra du modtager e-mailen, til pengene registreres på din konto. Det afhænger af din bank eller kreditkortudsteder. Den tidsfrist har vi ikke mulighed for at påvirke.

pasting

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere