Stine Bramsen - Stage Collection


Den 11 november 2015 lanceres Edith & Ella's nye designsamarbejde med danske sangerinde Stine Bramsen. Sammen har Edith & Ella's designer Line Markvardsen og Stine skabt festkollektionen "Stage Collection", som består af 4 forskellige styles der kombinerer det unikke og feminine univers med et twist af Stines glamourøse kant.

For Edith & Ella's designer Line Markvardsen var Stine Bramsen et meget naturligt valg at lave et designsamarbejde med. Begge kvinder deler nemlig samme holdning om at kvinder
skal og bør føle sig smukke og unikke. De ønskede at skabe en kollektion der var feminin og cool - en kollektionen der kunne fremhæve ens bedste sider.   


"Stage Collection" kan købes i Edith & Ella's Flagship store & Online fra d. 11 november kl. 12.00


 TILMELD DIG VORES KUNDEKLUB >                KLIK & LYT TIL STINES DEBUTALBUM > 


Edith & Ella har altid givet mig mulighed for at være farverig og unik i min stil. Det var derfor vigtigt for mig, i mit samarbejde med Edith og Ella, at få disse egenskaber med og at skabe nogle pieces som får en til at føle sig cool og feminin. Jeg elsker stilfulde pailletter, alle kan bære det og tro mig; man skinner lidt mere indefra, når man skinner udenpå! 

Jeg elsker min kvindelighed. Jeg elsker at føle mig feminin og stærk på samme tid. Jeg elsker de dage hvor jeg formår at kigge mig i spejlet og føle mig smuk og lækker og klar til at indtage verden. Og sådan har jeg det altså ikke hver morgen... Det tror jeg ikke, der er nogen, der har. Men det handler om at fremhæve og understrege det man har.

Jeg har gjort det til min mission at minde alle os kvinder om, at vi skal være meget bedre til at fokusere på de ting vi godt kan lide ved os selv i stedet for straks at se de ting vi ville ønske var anderledes, når vi konfronteres med vores spejlbillede. 
 
I min sang "Woman" synger jeg om, at vi ikke allesammen behøver at ligne dem vi ser i damebladene. Det uperfekte og unikke er oftest meget mere interessant og det der betyder noget er at kende sin krop og lære at elske den som den er og få det bedste ud af det man nu har. Det vigtigste er at klæde sig efter ens personlighed og finde det outfit der kan hjælpe en til at finde den der kærlighed til sit spejlbillede og få en til at føle sig smuk. For skønhed ER i høj grad en følelse og en udstråling.

Kollektionen hedder "Stage Collection" og er perfekt til alle festlige lejligheder - hvad enten det er til julefrokost, nytårsaften eller til en dag hvor du bare vil skinne lidt ekstra.
Jeg håber at vores kollektion vil fremhæve det bedste i dig og få dig til at vil føle dig smuk, stærk og kvindelig.


Få muligheden for at købe kollektionen før alle andre - tilmeld dig Edith & Ella's Kunde Klub.


    TILMELD DIG VORES KUNDEKLUB >                 KLIK & LYT TIL STINES DEBUTALBUM >   

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere